Waalstad Internet

Waalstad Internet is een zelfstandig softwarebedrijf gevestigd in Nijmegen. Wij leveren applicaties en diensten voor afstands- en reistijdberekeningen binnen het domein Verkeer en Mobiliteit. Daarnaast zijn wij als webdesignbureau gespecialiseerd in CMS WordPress al dan niet gecombineerd met de webwinkel software van WooCommerce. Hierbij werken we samen met specialisten op het gebied van programmering en grafisch ontwerp. Wij bieden hiermee een compleet pakket aan dienstverlening aan om uw mobiliteitsvragen te beantwoorden.

1. Applicaties voor Verkeer en Mobiliteit

Waalstad Internet biedt op verschillende websites, waaronder de website KilometerAfstanden.nl, kant-en-klare applicaties en diensten aan voor de berekening van woon-werkverkeer afstanden en reistijden. Daarnaast adviseren wij klanten met vragen over mobiliteit en afstandsberekeningen. Wij bedenken geografische applicaties die nietszeggende data inzichtelijk en toepasbaar maken. Slimme mobiliteitstools die bedrijven en organisaties veel en onnodig werk besparen.

De applicaties en diensten van KilometerAfstanden.nl worden ontwikkeld door programmeurs met een gedegen kennis van PHP, Excel, VBA en MySQL databases. Deze ervaring gecombineerd met kennis van de mogelijkheden van Google Maps en de  ANWB routeplanner maken dat wij unieke mobiliteitsproducten kunnen aanbieden die zich onderscheiden door kwaliteit, eenvoud en prijs.

Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u informatie over de mogelijkheden van afstand- en reistijdberekeningen voor uw bedrijf?
Stuur ons uw vraag per email. Wij helpen u graag verder.

2. Waalstad Internet. Wij leveren WordPress websites

Waalstad Internet speelt in op het gegeven dat klanten steeds vaker hun eigen website willen onderhouden. Wij laten daarom de regie bij u liggen en bieden u het Content Management Systeem WordPress aan. Lees meer…


Met het populaire CMS WordPress krijgt u de beschikking over een kant-en-klare website. U kunt hiermee zelf de pagina’s van uw website bewerken, foto’s uploaden of het laatste nieuws toevoegen. Uw website is waar u ook bent online te onderhouden en u heeft geen voorkennis nodig van HTML of andere codetalen. En met de grote hoeveelheid beschikbare plug-ins zijn de mogelijkheden schier eindeloos.

 

3. Uw eigen webwinkel op maat

Webwinkels zijn al vanaf de eerste dag van het internet populair maar in Nederland lijkt er nu echt een rage te ontstaan in het beginnen van een webwinkel. Doordat de webwinkelsoftware steeds gemakkelijker wordt, de webwinkel eigenaar hoeft geen programmeercode te kennen, beginnen steeds meer particulieren en kleine bedrijven een eigen webwinkel. Lees meer…

Wij combineren WordPress met het populaire webwinkel systeem Woocommerce. Maar het is ook mogelijk dat wij u begeleiden met de opzet van webwinkels die gehost worden door webwinkel aanbieders als Mijnwebwinkel.nl of Shopify.  U onderhoud daarbij zelf uw eigen webwinkel.  Met als vooruitzicht dat uw webwinkel moet kunnen voorzien in levensonderhoud en indien mogelijk net even wat meer.

Heeft u vragen over een WordPress website of wilt u een webwinkel voor uzelf starten maar u weet niet hoe?
Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.