Waalstad Internet

Waalstad Internet is een internet adviesbureau in Nijmegen.  Wij leveren Internet oplossingen aan MKB bedrijven en particulieren en zijn gespecialiseerd in WordPress, al dan niet gecombineerd met WooCommerce webwinkel. Wij werken daarbij samen met andere internetbedrijven en specialisten op het gebied van programmering en grafisch ontwerp. Hierdoor kunnen wij u een uitgebreide dienstverlening aanbieden.

WordPress websites

Waalstad Internet speelt in op het gegeven dat klanten steeds vaker hun eigen website willen onderhouden. Wij laten daarom de regie bij u liggen en bieden u het Content Management Systeem WordPress aan. Lees meer…


Met het populaire CMS WordPress krijgt u de beschikking over een kant-en-klare website. U kunt hiermee zelf de pagina’s van uw website bewerken, foto’s uploaden of het laatste nieuws toevoegen. Uw website is waar u ook bent online te onderhouden en u heeft geen voorkennis nodig van HTML of andere codetalen. En met de grote hoeveelheid beschikbare plug-ins zijn de mogelijkheden schier eindeloos.

 

Webwinkels op maat | Uw eigen webwinkel

Webwinkels zijn al vanaf de eerste dag van het internet populair maar in Nederland lijkt er nu echt een rage te ontstaan in het beginnen van een webwinkel. Doordat de webwinkelsoftware steeds gemakkelijker wordt, de webwinkel eigenaar hoeft geen programmeercode te kennen, beginnen steeds meer particulieren en kleine bedrijven een eigen webwinkel. Lees meer…

Wij combineren WordPress met het populaire webwinkel systeem Woocommerce. Maar het is ook mogelijk dat wij u begeleiden met de opzet van webwinkels die gehost worden door webwinkel aanbieders als Mijnwebwinkel.nl of Shopify.  U onderhoud daarbij zelf uw eigen webwinkel.  Met als vooruitzicht dat uw webwinkel moet kunnen voorzien in levensonderhoud en indien mogelijk net even wat meer.

 

Heeft u vragen over een WordPress website of wilt u een webwinkel voor uzelf starten maar u weet niet hoe?
Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.