Over Waalstad Internet

Mobiliteitsbureau Waalstad Internet is gevestigd in Nijmegen heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van diensten en applicaties voor afstands-en reistijdberekeningen. Deze applicaties worden o.a. aangeboden in de webwinkel van de website KilometerAfstanden.nl en op enkele andere corporate websites. Daarnaast biedt Kilometerafstanden.nl met de RouteService een dienst waarmee o.a. HR en salarisadministraties worden ondersteunt bij het (her)berekenen van afstanden van woon-werkverkeer.
Enkele speerpunten. Grafische applicaties bouwen en complexe geodata visualiseren, inzichtelijk en toepasbaar maken. Slimme mobiliteitstools bedenken die bedrijven en organisaties ondersteunen en efficiënter laten werken. Ervaring en kennis van Google Maps API en ANWB Routeplanner overbrengen naar klanten en bedrijven.
En tot slot: het maken van mobiliteitsproducten die zich onderscheiden door kwaliteit, eenvoud en prijs.

Waalstad Internet | Speerpunten 

  • Als u flexibele ondersteuning zoekt met kennis van mobiliteit- en afstandsberekeningen
  • Als u graag werkt met korte communicatielijnen en een snelle respons wil op uw vragen
  • Als u waarde hecht aan kwalitatieve en passende vervoersapplicaties tegen lage kosten
  • Als u het prettig vindt dat gemaakte afspraken worden nagekomen
  • Als u goed geadviseerd wilt blijven ook na de oplevering van uw opdracht

Zichtbaar en vindbaar

Waalstad Internet heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van applicaties en diensten voor afstands-en reistijdberekeningen. Deze applicaties worden onder andere aangeboden in de webwinkel van de website KilometerAfstanden.nl. Daarnaast zijn recent de websites AfstandsCalculator.nl en KilometerEntfernungen.de toegevoegd aan ons bestaande netwerk.

Klantenkring

Mobiliteit, vervoer en logistiek vormen de kern van onze klantenkring. Woon-werkverkeer routes veranderen jaarlijks door nieuwe wegen, tunnels en bruggen. Verhuizingen van bedrijfslocaties en mobiliteitsplannen vragen om actuele vervoersdata. Transport- en koeriersbedrijven willen de snelste route weten naar de klant. Er zijn veel redenen om reisafstanden en reistijden tussen A en B te willen weten.
De afname van onze producten en diensten komt vaak vanuit grotere bedrijven, organisaties en mobiliteitsbureaus. Vaak wordt het woon-werkverkeer onder de loep genomen om te zien of men bijvoorbeeld CO2 neutraler kan presteren. Producten als de RouteService en de AfstandsCalculator sluiten aan op deze vraag en leveren de benodigde data.

Vragen over mobiliteit en afstandsberekeningen

Heeft u vragen over mobiliteit en afstandsberekeningen? Heeft u vragen over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen?
Stuur ons een email. Wij helpen u graag verder.