Applicaties voor verkeer en mobiliteit

Waalstad Internet is gestart als webdesign bureau maar heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van applicaties en diensten binnen het domein Verkeer en Mobiliteit. Deze applicaties en diensten worden aangeboden op de website KilometerAfstanden.nl en binnen enkele andere corporate websites. Bekijk alle producten en kant-en-klare tools in de webwinkel van KilometerAfstanden.nl. Daarnaast kunt u gebruik maken van de PostcodeService waarmee afstanden voor woon-werkverkeer worden berekent voor HR en salarisadministraties. Tot slot hebben wij een adviserende rol op het gebied van vragen over mobiliteit.

Wij bedenken graag geografische applicaties die nietszeggende data inzichtelijk en toepasbaar maken. Slimme mobiliteitstools die bedrijven en organisaties veel en onnodig werk besparen. De applicaties en diensten van kilometerafstanden.nl worden ontwikkeld door programmeurs met een gedegen kennis van PHP, Excel, VBA en MySQL databases. Onze ervaring gecombineerd met kennis van de mogelijkheden van Google Maps maken dat wij unieke mobiliteitsproducten kunnen aanbieden die zich onderscheiden door kwaliteit, eenvoud en prijs.

Waarom in zee met KilometerAfstanden.nl?

  • Als u een flexibele en innovatieve partner zoekt die met u meedenkt.
  • Als u graag werkt met korte communicatielijnen en met een snelle respons op uw vragen.
  • Als u waarde hecht aan kwalitatieve goede en betrouwbare applicaties voor weinig geld.
  • Als u het prettig vind dat gemaakte afspraken wederzijds worden nagekomen.
  • Als u geadviseerd wil worden door mensen met verstand van zaken. Ook na de oplevering van een opdracht.

Wie zijn onze klanten?
Onze brede klantenkring is verdeeld over verschillende sectoren van de zakelijke markt, het onderwijs en gemeentelijke instanties. De laatste jaren is er een toenemende vraag naar onze producten en diensten vanuit mobiliteitsbureau’s. Zij adviseren middels mobiliteitsplannen grotere bedrijven en instellingen bij het verduurzamen van hun organisatie. Het woon-werkverkeer wordt hierbij vaak onder de loep genomen om te zien of men CO2 neutraler kan presteren. Producten als onze PostcodeService of de PostcodeVergelijker sluiten hier goed op aan en leveren de benodigde Geodata.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen?
Stuur ons een email. Wij staan u graag te woord.