Over Waalstad Internet

Waalstad Internet heeft zich als mobiliteitsbureau in de loop der jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van diensten en applicaties voor afstands-en reistijdberekeningen. Deze applicaties worden aangeboden in de webwinkel van de website KilometerAfstanden.nl en op enkele andere corporate websites. Daarnaast bieden wij met onze PostcodeService een dienst waarmee wij o.a. HR en salarisadministraties ondersteunen bij het (her)berekenen van woon-werkverkeer. Bij dit alles adviseren wij u graag bij specifieke vragen over mobiliteit en afstandsberekeningen.
Recent exploiteren wij ook andere websites die op de buitenlandse markt gericht zijn: Timedistancecalculation.com en Kilometerentfernungen.de 
Grafische applicaties bedenken die geodata inzichtelijk en toepasbaar maken. Slimme mobiliteitstools ontwikkelen die bedrijven en organisaties  onnodig werk besparen. Ervaring gecombineerd met kennis van de mogelijkheden van Google Maps maken dat wij mobiliteitsproducten kunnen aanbieden die zich onderscheiden door kwaliteit, eenvoud en prijs.

Kernpunten

Als u een flexibele partner zoekt die graag meedenkt over mobiliteit en afstandsberekeningen.
Als u graag werkt met korte communicatielijnen en een snelle respons wenst op uw vragen.
Als u waarde hecht aan goede en passende vervoersapplicaties tegen lage kosten.
Als u het prettig vindt dat gemaakte afspraken worden nagekomen.
Als u goed geadviseerd wil blijven worden ook na de oplevering van een opdracht.

Klantenkring

De laatste jaren is er een toenemende vraag naar onze producten en diensten vanuit bedrijven en organisaties maar ook mobiliteitsbureaus. Zij adviseren middels mobiliteitsplannen grotere bedrijven en instellingen bij het verduurzamen van hun organisatie. Het woon-werkverkeer wordt hierbij vaak onder de loep genomen om te zien of men bijvoorbeeld CO2 neutraler kan presteren.
Producten als de PostcodeService of de AfstandsCalculator sluiten aan op deze vraag en leveren de benodigde data.
Heeft u vragen?
Heeft u vragen over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen?
Stuur een email. Wij helpen u graag verder.