[layerslider id=”2″]

 

Mobiliteit en vervoer
De afgelopen jaren heeft Waalstad Internet zich gericht op de interactieve mogelijkheden van Google Maps en de toepassingen van routeplanners.  Deze kennis is gebundeld in de websites: www.kilometerafstanden.nl en www.postcodeafstanden.nl. Op deze websites vind u softwaretools voor afstandsberekening en andere toepassingen op het gebied van mobiliteit en vervoer.

Een terugkerende vraag van bezoekers van deze websites bleek de wens om de onderlinge afstand tussen meerdere adressen en/of postcodes te kunnen berekenen. Wij hebben ons hierin weten te specialiseren en beschikken momenteel over diverse methodes en rekentools om deze werkzaamheden (bulkprocessing) geautomatiseerd uit te voeren.

De Postcodevergelijker
Een van de rekenmethodes om afstanden te kunnen meten is de Postcodevergelijker. Deze Excel rekentool werkt op basis van Google Maps en neemt u het precisiewerk van postcode berekeningen uit handen. Met de Postcodevergelijker vergelijkt u in een handomdraai de onderlinge afstand van honderden tot duizenden postcodes. Handig voor bedrijven en organisaties die het woon-werkverkeer van medewerkers willen (her)berekenen. U heeft de keuze om de berekening zelf uit te voeren maar u kunt uw werkzaamheden ook aan ons uit te besteden.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail.