PostcodeService | Wij berekenen uw afstanden

Bedrijven en organisaties kunnen veel kosten besparen door jaarlijks het woon-werkverkeer van medewerkers te laten (her)berekenen. Want elk jaar opnieuw veranderen deze kilometerafstanden door verhuizingen of door de aanleg van nieuwe bruggen en (snel)wegen. Deze veranderingen hebben direct gevolg voor de berekening van het woon-werkverkeer en de kilometervergoeding van uw werknemers. Met name voor personeel- en salarisadministraties kan een jaarlijkse herberekening interessant zijn.

Afstanden berekenen voor een scherpe prijs

Heeft u veel postcodes waarvan u de onderlinge afstand wilt laten (her)berekenen? Voor grote aantallen boven de 10.000 postcodeberekeningen kiest u waarschijnlijk liever voor zekerheid en gemak. Waalstad Internet heeft met de PostcodeService een dienst ontwikkeld die u helpt met de berekening van grote aantallen postcodes (bulkprocessing) Wij voeren de werkzaamheden snel en efficiënt voor u uit en ook nog voor een scherpe prijs. Met onze PostcodeService werken wij samen met Routenet routeplanner die de berekeningen voor ons uitvoert.

Bent u geïnteresseerd? Bekijk op de website kilometerafstanden.nl de informatie en staffelprijzen van onze PostcodeService.