PostcodeService | Wij berekenen uw afstanden

Bedrijven en organisaties kunnen veel kosten besparen door jaarlijks het woon-werkverkeer van medewerkers te laten (her)berekenen. Want elk jaar opnieuw veranderen deze kilometerafstanden door verhuizingen of door de aanleg van nieuwe bruggen en (snel)wegen. Deze veranderingen hebben direct gevolg voor de berekening van het woon-werkverkeer en de kilometervergoeding van uw werknemers. Met name voor een HR-afdeling kan een jaarlijkse herberekening interessant zijn.
Maar onze PostcodeService wordt ook gebruikt voor afstands- en reistijdberekeningen tussen adressen/postcodes en uw bedrijfslocaties. Of voor de afstanden tussen schoolorganisaties en studenten.

Afstanden en reistijden berekenen voor een scherpe prijs

Heeft u veel adressen/postcodes waarvan u de onderlinge afstand wilt laten (her)berekenen? Voor grote aantallen kiest u waarschijnlijk liever voor zekerheid en gemak. Wij hebben met de PostcodeService een dienst ontwikkeld die u helpt met de berekening van grote aantallen (duizenden) adressen/postcodes. Wij voeren de werkzaamheden snel en efficiƫnt voor u uit en ook nog voor een betaalbare prijs.
Onze PostcodeService maakt gebruik van API’s die gekoppeld zijn aan Google Maps of ANWB routeplanner.
Meer informatie over de PostcodeService…