Afstanden berekenen met de PostcodeVergelijker

Voor bedrijven, organisaties of gemeentelijke instanties die veel kilometerafstanden moeten berekenen is de PostcodeVergelijker een uitkomst. De vraag naar deze rekentool is groot. Elk jaar opnieuw kunnen kilometerafstanden voor woon-werkverkeer veranderen door verhuizing van medewerkers en/of bedrijf of door de aanleg van nieuwe bruggen en (snel)wegen. Deze veranderingen hebben direct gevolg voor de berekening van het woon-werkverkeer en de kilometervergoeding van uw werknemers. Met name op personeels- en salarisadministraties blijkt de PostcodeVergelijker een handig hulpmiddel die kosten bespaart en eentonig werk uit handen neemt.

Postcodeberekening via Google Maps 

De PostcodeVergelijker is een Windows applicatie die u het precisiewerk van postcodeberekeningen uit handen neemt. Met deze Excel rekentool kunt u zelf in een handomdraai de onderlinge afstand tussen maximaal 2500 postcodes berekenen in 24 uur. De invoer kan handmatig maar ook via copy/paste.
De postcodeberekening wordt uitgevoerd door Google Maps Routeplanner op basis van snelste afstand, enkele reis per auto. Maar ook realtime tijdsberekeningen voor openbaar vervoer of regulier afstandsberekening voor fiets- en wandelroutes zijn mogelijk.

Lees alle informatie over de PostcodeVergelijker of bekijk op YouTube de demonstratie video Postcodevergelijker