Woon-werkverkeer berekenen met het Reiskostenformulier

Aan het eind van elke maand is het weer zover. Honderdduizenden werknemers vullen hun maandelijkse reiskostenformulier in. Een tijdrovende klus. Wilt u de kilometerafstanden tussen adressen en/of postcodes ook sneller kunnen berekenen? Wij hebben voor u een Reiskostenformulier ontwikkeld die de maandelijkse afhandeling van autoritten sterk vereenvoudigd. Het gebruik van dit Reiskostenformulier bespaart u saai en onnodig invoerwerk en u hoeft niet meer telkens een routeplanner op Internet te raadplegen!

Het Reiskostenformulier is een Windows applicatie dat werkt op basis van Google Maps Routeplanner. Het Excel formulier stuurt met een macro de ingevoerde datagegevens naar Google Maps die de onderlinge afstand tussen de adressen/postcodes berekent en deze teruggeeft aan het formulier. Het Reiskostenformulier telt vervolgens de kilometerafstanden op en vermenigvuldigd dit automatisch met een kilometervergoeding.
Dit formulier is met name interessant voor werkgevers door de eenduidige aanlevering en berekening van de reiskostenvergoeding. De kans op het foutief invullen van het formulier wordt geminimaliseerd. Eventueel is het Reiskostenformulier dat u momenteel gebruikt binnen uw organisatie door ons aan te passen.

Bent u geïnteresseerd?
Lees alle informatie over het Reiskostenformulier of bekijk op YouTube een demonstratie van de Reiskostenformulier