AfstandsCalculators | Afstanden en reistijden berekenen

De AfstandsCalculator is een mobiliteitstool die duizenden afstanden en reistijden tussen postcodes en adressen voor u berekent. Elk jaar opnieuw veranderen afstanden en reistijden door verhuizing van medewerkers en/of bedrijf of door de aanleg van nieuwe bruggen en (snel)wegen. Deze mutaties hebben direct gevolg voor de berekening van het woon-werkverkeer en de kilometervergoeding van uw werknemers. De AfstandsCalculator is een uitkomst voor bedrijven, scholen en organisaties die grotere aantallen kilometerafstanden willen berekenen. Met name op HR-afdelingen blijkt de AfstandsCalculator een handig hulpmiddel die kosten bespaart en eentonig werk uit handen neemt.

Afstands- en reistijdberekeningen met Google Maps API 

De AfstandsCalculator is een Excel applicatie die u het precisiewerk van postcodeberekeningen uit handen neemt. Met deze rekentool kunt u in een handomdraai de onderlinge afstand tussen duizenden postcodes of adressen berekenen. De invoer kan handmatig maar ook via copy/paste.
De afstandsberekening wordt uitgevoerd door Google Maps API of ANWB op basis van kortste/snelste route, RealTime/FreeFlow. Maar ook afstands- en reistijdberekeningen voor OV en voor fiets- en wandelroutes zijn mogelijk.
Meer informatie en demo AfstandsCalculator