Afstanden berekenen met de AfstandsCalculator

Voor bedrijven, scholen en organisaties die grotere aantallen kilometerafstanden moeten berekenen is de AfstandsCalculator een uitkomst. Elk jaar opnieuw veranderen afstanden en reistijden door verhuizing van medewerkers en/of bedrijf of door de aanleg van nieuwe bruggen en (snel)wegen. Deze mutaties hebben direct gevolg voor de berekening van het woon-werkverkeer en de kilometervergoeding van uw werknemers. Met name op personeels- en salarisadministraties blijkt de AfstandsCalculator een handig hulpmiddel die kosten bespaart en eentonig werk uit handen neemt.

Afstandsberekening met Excel en Google Maps APIĀ 

De AfstandsCalculator is een Windows applicatie die u het precisiewerk van postcodeberekeningen uit handen neemt. Met deze Excel rekentool kunt u zelf in een handomdraai de onderlinge afstand tussen duizenden postcodes of adressen berekenen. De invoer kan handmatig maar ook via copy/paste.
De afstandsberekening wordt uitgevoerd door Google Maps API op basis van kortste/snelste route, RealTime/FreeFlow. Maar ook afstands- en reistijdberekeningen voor OV en voor fiets- en wandelroutes zijn mogelijk.

Lees meer informatie over de AfstandsCalculator of bekijk op YouTube de AfstandsCalculator