Uw eigen WordPress website

Waalstad Internet heeft ruime ervaring met het bouwen van websites op basis van het Content Management Systeem WordPress. Dit flexibele CMS systeem sluit perfect aan bij de toenemende vraag van klanten om websites zelf te kunnen beheren en onderhouden. In een handomdraai past u zelf uw eigen webteksten aan, voegt u een afbeelding toe aan een webpagina of maakt u zelf nieuwe pagina’s aan. WordPress is Open Source software. Dat wil zeggen dat het systeem geen eigenaar kent en voor iedereen vrij toegankelijk is. En nog belangrijker: iedereen kan het gratis downloaden.

WordPress wordt inmiddels toegepast door ruim 35% van alle websites. En de groei lijkt door te zetten. U kunt voorbeelden bekijken in ons portfolio of  de look en feel van dit CMS systeem ervaren op de website van WordPress.
Bent u nieuwsgierig naar andere (duizenden) thema’s van WordPress? Gebruik dan een filter die bijvoorbeeld selecteert op kleur en vormgeving.


Voordelen van WordPress

WordPress is eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren.

Het dashboard, de achterkant van de website, is helder en behoeft weinig uitleg. Dit is een voordeel voor mensen met weinig programmeerkennis.

WordPress is gratis! Zo ook de duizenden thema’s en plugins die in WordPress gebruikt worden.

Er is een grote community rondom WordPress waar vragen en oplossingen worden geboden.

WordPress is SEO vriendelijk en zorgt voor een hogere ranking bij Google en Bing.

WordPress is mits voorzien van recente updates veilig en vertrouwd. Het is daarom wel aan te raden je WordPress website bij een professionele en gespecialiseerde website bouwer onder te brengen

Zijn er ook nadelen aan WordPress?

Misschien dan het feit dat er bij een CMS systeem concessies gedaan moeten worden aan de vormgeving van de website. Veel CMS systemen zien er namelijk vaak globaal hetzelfde uit. Maar die wegen zeker niet op tegen de functionaliteit van WordPress. De vele beschikbare plugins (uitbreidingen) maken van uw webpagina’s een moderne, veelzijdige website waar vele bezoekers met bewondering naar zullen kijken.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een website op basis van WordPress?

Vraag dan nu naar de mogelijkheden en prijzen en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.